Wednesday, May 2, 2012

(54) Azam, Istiqamah dan Tawakkal (2)

Menyambut mentari pagi dengan riadah



Udara nyaman di sekitar kediaman



Alhamdulillaaahh...Alam kurniaan Allah...leka, dan tidak terasa lelahnya riadah.




Semangat dan tekad diperkuat dengan azam dan istiqamah



OK ke ni??


  I’m good.... I’m good....






TGUH : “ Harini  kita cuba tangga pulak..”



Aduuuii...tinggi tuu..




Alhamdulilllahhh...sampai jugak ke puncak...



Huaarrggghhh....mencungap..’air hungerrr’



Ini kena stop kejapp...gigil pun ada....




Now ...I’m ready to rumble...Let’s rolll !!



Turun pulakk..



Tinggi rupanyaaa....



Step by step...heart to heart....



Alhamdulillaaahh....dah sampai rumah



Diziarahi Syafinaz, Aziz dan Faisal Lokman



Jangan terkezzuutt.. buah manggis di sini sepaun harganya sama dengan Dunganese Crab !!!  Umaagh aaaii... ( Entah kat mana dicariknya dek Faisal buah manggis nih..)



Strawberi organik



2 bijik sahaja dah penuh tapak tangan... strawberi gergasii... Musim bunga,maka strawberi semuanya meng'gemuk' macam kena baja ‘trekta’



Sebijik strawberi saiznya lebih besaq dari hidung...


Syafinaz dan Aziz bawak sup paberet TGUH –sup kaware’ aka paya..
 Mmmmm..mmm don wori ‘bout the cholesterol..TGUH need the extra energy...appetite is running low (habaq siap2 takut sat ni kena ‘fire’)


 Petangnyaaa....



Uiiiikkssss.. buat apa tuu?? 



Biar betuullll   !!!!!




 Ammmboooiihhh ....cekkodookk




Awatt ????  tapecaya ???



Jemput makannnn.... Cekkoddokk TGUH..



Inilah pisang yang telah dikorbankan untuk pembuatan cekkokddokk TGUH..



Amacamm ??? Ada pecaya ????


Wacheda
Menlo Park
1127pm








 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space